Tuesday, 28 May 2013

Mengenali Honda Future 125



Kepada yang masih ragu - ragu akan rupa Honda Future ...kat tepi inilah rupanya yang ayu dan hensem...

Mesti anda tergoda kan...






  Apa kelebihannya? Banyak.. antaranya helmet in..


Satu helmet full face boleh masuk.. ada juga yang dah pernah try masukkan beras 10 kilo pun boleh.. dengan selamber.. ada tu siap try parking "Baby" lagi..

X percaya??.. nanti aku minta permission dulu .. nanti dah dapat green light aku up gambar tu sebagai bukti..




Disamping itu Honda Future juga mempunya kelebihan - kelebihan seperti berikut :
  1. Tangki minyak petol yang besar. Boleh mengisi sebanyak 5.6 liter...
  2. Tempat duduk dia yang lebar.. amat selesa.. pengalaman peribadi ride solo gi Johor siap singgah Melaka semasa otw pergi..ok jer..alhamdulillah.. badan dan punggung ok jer..
  3. Model nih juga ada beberapa spesifikasi.. ada disk brake depan+belakang yang ni kira full spec lah..ada juga yang brake drum..dan pelbagai lah...
  4. Honda Future juga mempunyai lampu kabus.. time aku menulis nih .. dah ramai pemilik yang menukar warna lampu tersebut.. lampu led pun murah.
Kalau nak tau dengan lebih detail lagi sila klik SINI

Sebelum tu kita layan dulu video promo HF..

video